skip to Main Content

Bouw

In de wat grotere bouwwerken worden ook hardhouten constructies toegepast, bijvoorbeeld bij galerijen. Voor dergelijke constructies kunnen verlijmde delen worden gebruikt, voor bijvoorbeeld loopdekdelen en balklagen. Informeer bij GluGreen BV naar de mogelijkheden voor dergelijke toepassingen.

Tuinhout

GluGreen producten zijn erg geschikt voor toepassing in de tuin: bijvoorbeeld voor terrasdelen, schuttingplanken en palen. Voor dergelijke toepassingen is de stabiliteit en de rechtheid een groot voordeel. Discussies over de eenzijdigheid van bepaalde vaste lengtes is met deze vingerlastechniek verleden tijd. De betrouwbare GluGreen Technologie versterkt daarmee de keuze voor duurzaam en sterk tropisch hardhout in de tuin, met als eindresultaat fraaie hardhouten producten op een verantwoorde manier geproduceerd.

Constructief hout

In de grond, weg- en waterbouw wordt veel hardhout gebruikt dat een constructieve toepassing krijgt. Palen, damwanden en balklagen zijn enkele voorbeelden. Voor veel van deze toepassingen is de GluGreen technologie heel geschikt. Zo is de betrouwbaarheid en de sterkte van de verlijming van cruciaal belang voor een succesvolle toepassing van verlijmde delen in een constructieve toepassing. De rechtheid en stabiliteit van de GluGreen verlijmde producten is eveneens een groot voordeel, zowel in de verwerking als tijdens de toepassing.

Back To Top